uFeel.me
Щурец в сърцето
Автор: Innocence,  15 май 2013 г. в 21:19 ч.
прочити: 296


Късен час и по всичко личи,
че сънят ще пропусне вратата ми.
Милион виртуозни щурци
джентълменски ухажват душата ми.
Омагьосани струни трептят
под лъка окрилен от надежда.
Резонанси превръщат нощта
в светлина. Ставам щурчово нежна.
Трополя като майски дъждец
по перваза на твоите чувства.
Ако утре осъмна щурец,
ще ме пуснеш ли в теб?
Ще ме пуснеш ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me