uFeel.me
"Щом обичах - живях!\"
Автор: Zver4e,  15 април 2011 г. в 21:19 ч.
прочити: 302
Дръж здраво юздите на времето,
че жребците му бързо препускат
и всички сме вкопчени в стремето,
а тревогите грубо ни блъскат.

Преследвай лудо мечтите си,
че бягат със ритми лудешки,
развявайки диво косите си,
оплетени с смях и със грешки.

Строй си въздушните кули
с основи от цветни химери
и нека животът ги брули,
но в сърцето - те ще са цели.

Танцувай с пулса на чувствата,
които разтърсват недрата ти.
Обичай, ти, крал на изкуствата,
рисуващи вещо душата ти.

Вземи ме! Там във мечтите си!
Вземи ме сред чувства и грях.
И след това, спомняйки дните си
кажи \"Щом обичах - живях!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me