uFeel.me
Щом не съм до теб
Автор: Snowflower,  17 септември 2009 г. в 10:50 ч.
прочити: 442
               
По слънчев лъч целувка ще ти пратя -
мечтана и събрала нежността
на дъхави цветя и на водата...
Родена от усмивка и сълза...
          
По морската вълна - една прегръдка
от мен - да топли с ласка твоя ден.
Да пази теб с пречистваща милувка
от звук на гръм, във бурята роден...
                 
По вятъра - докосване и страст,
които огън тлеещ да разпалват;
и горски дъх - игриво, с аромат
на свобода, нощта ти да изпълва...
                   
2009 г.
             
       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me