uFeel.me
Що за игра..
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  19 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 472

Днес си казваме " здравей" ,
а утре "сбогом" и "прощавай"
що за игра е това
случва ли се наистина
или е някаква шега?!

Днес си казваме "Обичам те",
а утре "Мразя те до болка"
що за игра е това
наистина ли е така
или е поредната шега?!

Погледни ме и кажи
кажи, че само в съня е така,
а когато се събудим на сутринта
отново ще съм твоята любима....

Днес така
утре иначе
що за игра е това?
- горчива реалност или шега?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me