uFeel.me
Що е то?
Автор: Ave,  16 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 443
Той е там и аз съм с него.
Той е с мен, но аз съм сам.
Всичко вътрешно е - знам.
Вдъхновения, прозрения - мъгла,
като изгубена игла в трева.
Вярата е всичко - знам.
Тя ме храни, аз не ям,
нито спя - а горя
с пламъка на моя блян:
да се срещна с него там,
където аз съм сам.
Но не мога -
всичко вътрешно е - знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me