uFeel.me
Ще вали
Автор: zigitop,  5 юни 2009 г. в 17:41 ч.
прочити: 262
наслаждавам се
на облаци
понесени на запад
разтягам бавно
мускулите схванати
мислите забавят ход
в главата ми
безвремието скоро
ще прекъсне
буйния водовъртеж
от смачкани емоции

пропукват стави
чувства се пропукват
и остарявам
чувствам го
аз зная
че изминах дълъг път
но трудния остава
сега
ще трябва да живея
с миговете пропилени
претърсващ стари спомени
спокоен
че и утре ще ме има
за да видя как листата
есенни
заспиват под натрупалия
зимен сняг
и пламъка в сърцето ми
ще сгрява пак
любов премръзнала

наслаждавам се
че дъжд след малко
ще вали

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me