uFeel.me
Ще те открия
Автор: longin,  19 март 2012 г. в 22:44 ч.
прочити: 187
Търсих те
В безсънни нощи
В чудодейни мощи
Търсих те
В очите вперени
В думи непремерени
Търсих те къде ли не
В синьото море
В светлото небе
Търсих те 
Зад светлината 
Зад звука на тишината
В белотата на снега
В песента и на дъжда
Търсих те
В птичето перо
И на витото хоро
В капката миро
Търсих те
В вятърният шепот
В планински грохот
И във всеки тропот
Търсих те
А дали те открих
Много горих 
Много изтрих
Търсих се...
А дали се открих
Не се примирих
Обич не скрих
В картина съм щрих
Ще живея в лудория
Търся те..
Ще те открия

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me