uFeel.me
Ще те намеря
Автор: Amenscha,  19 септември 2010 г. в 10:57 ч.
прочити: 497
Неведоми пътища водят към теб.
В тъма прекосявам пустини.
Отровни цветя ме мамят отвред
и пламъци алено-сини.
 
Не зная къде се намирам сега,
на пътя, залутана в мрака....
Изгубила твоята бледа следа
и време, което не чака.
 
Във ада те търся, дано пък си там,
защото те нямаше в рая....
С надежда и вяра идвам насам,
че теб ще намеря накрая.
 
Не вярвам, че няма те - просто така,
че никога няма да бъдеш....
Че вече си спомен, затворен в сълза,
обречен в забрава да тънеш.
 
Все някога, някъде трябва да си.
Мираж или сън и химера....
Сред облаци прах и милиони звезди,
заклевам се – ще те намеря!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me