uFeel.me
Ще те измисля
Автор: petia90909090,  7 януари 2013 г. в 11:26 ч.
прочити: 268

Ако някой ден
самотата ме надвие,
ще те измисля.
Различен за всеки ден.
Ще кажеш:
Лека жена, защо 
съм ти различен?!
Ще ти отговоря:
Един ден с нежната си 
музика ще ме пленяваш.
Друг път със стиховете си
в различен свят
ще ме отнасяш.
По сетне със страстта си
ще ме влудяваш.
А аз ще си остана същата,
(друга не ти и трябва)
влюбена в несъществуващ свят
с измислени и съвършени хора!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me