uFeel.me
Ще те чакам там
Автор: Innocence,  3 ноември 2011 г. в 22:58 ч.
прочити: 325
Нямам време да страдам с теб.
Имам вечности да те обичам.
Хващам първия самолет
към сърцето ти и пресичам
тази пропаст от самота,
от очаквания бездънни.
Стига вече! Подай ръка!
Нека в погледа ти се съмне.
Не отлагай смеха си днес.
Не наказвай с тъга деня си.
Измисли си нов Еверест,
измисли си цветя по пътя.
Измисли си каквото щеш,
но върви. Забрави за Вчера.
Ще те чакам на твоя връх...
Неизмислена, но покорена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me