uFeel.me
Ще си поспя
Автор: beibi,  24 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 431
Звън от счупени стъкла,
долетяха от кухнята ми
сутринта.
Стресната от шума
сънено се питам,
какво ли пак стана сега.
Май решил е някой
във зори,
мъничко да ме отмени.
Дожаля ми за поредната
чиния,
но майната му ще си поспя,
ако ще до сутринта,
да не остане нито една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me