uFeel.me
Ще си открия остров
Автор: Ranima,  16 април 2013 г. в 18:02 ч.
прочити: 208
Дано да си открия остров-
екзотичен, тайнствен, недокоснат,
с греещи цветя и топъл прах,
със лунен кръст и звезден знак.

Да си говоря със скалите-
за далечни, непознати светове,
да ме люлеят ласкави водите,
да ме прегръщат буйни ветрове...

Сълзите си изплакани разлях,
по капки сребърни вървях,
и тук-на този остров тъй бленуван
аз своята пътека звездна ще сънувам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me