uFeel.me
Ще си купя костюм
Автор: zefpet,  6 април 2013 г. в 10:21 ч.
прочити: 667

Костюм ще трябва да си купя,
но не за сватба и парад,
и не за култов прощъпулник,
и не да ставам нечий брат. 

Костюм ми трябва официален,
но не за кметския банкет,
и не за прием при Обама,
и не да лъскам в танц паркет. 

Костюм ще купя неудобен,
какво от туй, че е широк,
че с него тръгвам към утроба,
към пресния си гладен гроб. 

Там червеите съм подготвил,
загряват яко, чакат пир,
те имат остри зъби, нокти,
строени са в зловещ шпалир. 

Във джоба си ще нося вино,
от туй, червено като кръв.
Ти що разбърза се, гадино?
Я, марш! След теб съм. Ти си пръв!

Илко Карайчев - zefpet

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me