uFeel.me
Ще се върна
Автор: nella_gold,  31 декември 2012 г. в 08:03 ч.
прочити: 250

Ще се върна - на прага на зимата,

безпогрешно помня пътеката.

Просто така - по копринена риза,

дето демони само разкъсваха.

 

Ще се върна на прага на зимата.

С топлинката, събрана в сърцето си.

Тиха, мълчалива - до сприхаво,

да запаля огън в сърцето ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me