uFeel.me
Ще се родиш
Автор: vyara,  7 април 2013 г. в 11:00 ч.
прочити: 329
Ще се родиш в началото на зимата                                  с дъха на вино неузряло,                                           преди снега да метне върху нивите                              дебелото си одеяло.                                                       Със кръв,едва-що хукнала по жилите                           съдбата ще си променил,                                               ще влезеш в този грешен свят на живите                       едва роден-ще си сгрешил.                                         Ще брулят ветрове платната скъсани                         далеч от фара на нощта                                               Ще мога ли под облаците свъсени                                 да съм за теб и майка и баща...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me