uFeel.me
Ще се опитам
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  30 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 466
Знам, че 4 години са много време, знам, че едва ли ще успея да те дочакам, но знам също, че ще опитам и то не по моя воля, чувствата ми към теб ме подтикват.
През месеците, които бяхме заедно, ти ми помогна да се изправя на крака, ти ми показа какво значи да обичам някой. Ти ми възвърна любовта към живота, покрай теб се научих да се радвам и на малките неща.
А сега какво? Ти замина, пак останах сам. Ще се опитам да те дочакам, дали ще успея не знам, не знам дали някога пак ще чувствам нещо такова, не знам даже кога ще прочетеш това, но ми обещай едно - тази част от сърцето ти, която съм си извоювал, никога да не принадлежи на някой друг!
- =ОБИЧАМ ТЕ!= -

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me