uFeel.me
Ще разсъмне...
Автор: Evanescence,  2 юли 2011 г. в 20:09 ч.
прочити: 218

Ще разсъмне. И аз ще се събудя -
точно навреме за първия лъч
без сили да викам, да бягам, да съдя,
с поглед безстрастно отправен отвъд.

Ще разгърна прашните завеси,
но зад тях ще ме посрещне ли денят?
Не минах ли по всичките пътеки
в търсене на онзи Път?

Или книгите ще се затворят с трясък,
от тях ще литне облак прахоляк
и моята душа ще бъде пясък
над своя гроб нехайно разпилян...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me