uFeel.me
Ще разказвам...
Автор: argonyk,  16 август 2011 г. в 10:23 ч.
прочити: 143
Ще разказвам навред без задръжки,
че познавам Жената на всички жени.
Не надвит от мераците мъжки,
а от образа мил,който мен ме плени.

Тя е с къдри изящно червени.
И в очите и огън божествен блести.
Магистрали са моите вени
и сърцето ми ритъм съвсем не пести.

Тя е песен с орфеева нежност.
И е полет с крила пеперудени.
Хулганът от мойта небрежност
все я търси с очите си влюбени.

И осъмваме с изгрева двама.
Нощта по пижама на запад си тръгна.
Тази жена е истинска Дама,
която съня ми до корен изтръгна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me