uFeel.me
Ще преболи!
Автор: merian,  26 октомври 2009 г. в 13:06 ч.
прочити: 498


Не се гордей със сълзите на жената,
не търси мъжественост в това.
Не се оглеждай във очите на тъгата,
няма да си по- щастлив така!

Болката ще преболи и ще отмине,
като талисман ще ти остане любовта.
Но докато радваш се, че пак боли я,
талисмана пременен ще е във орис зла!

За сбогом тя тогава ще помаха,
и всичко в теб ще се взриви.
Ще разбереш как обичал си жената,
до вчера на която поднасял си тъги!

Но късно ще е вече, няма да я има!
Няма да отпиваш от нейните сълзи.
Ще настъпи в теб Сибирска зима...
Казах ти... Болката във нея все ще преболи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me