uFeel.me
Ще пари - до болка...
Автор: linapaint,  10 юни 2009 г. в 21:33 ч.
прочити: 984

 

Къде
отиват
ветровете?
Защо,
не виждам
сянката им аз?
Те,
(ветровете)
грабват
спомените
и отлитат
без да знам
къде съм аз!
Как
искам
да докосна,
слънцето
във този час!
Аз знам,
ще пари
- до болка,
но поне веднъж
да стопли
сърцето ми
- без страх!

10/06/2009/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me