uFeel.me
Ще ме търсиш
Автор: ulita,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 502
Ще ме търсиш в образ на нещо
далечно и сложно,
изхвърлено вън от телата ни-
някъде там.
Ще взема от всичко по малко,
от всичко възможно,
да се чувстваш от мене
по-сам.


Ще пръсна очите си в празното,
тъй близко и просто,
вибриращо в мрака на някакво
уж свежо лице.
Ще си тръгна без дрехи,без име
от времето,
повлякло с вихър от чувства
едно беззащитно сърце.



1999 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me