uFeel.me
Ще им върна цветята
Автор: zefpet,  10 февруари 2013 г. в 15:43 ч.
прочити: 403

Този свят е прекрасен, но аз все грешах –
много бързо препускаше пулсът ми.
И през буйни води се опитвах, пеша,
да премина безбожно, със лудите.

Не посрещах зората усмихнат, а с гняв,
насъбран от огньове на вещици.
Не кадях на душата си с честен тамян,
а я хвърлях на псетата, бесните. 

И не ръсех дома със светена вода,
а изгарях го с болката, честната.
По неведоми пътища често вървях,
ала вярвах на Бог и на песните.

Непростен ще остана от много души,
аз простих им. Прости им ти, Господи!
Щом пристигна, където душата лети,
ще им върна цветята и… болките! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me