uFeel.me
Ще говоря със вятъра
Автор: nella_gold,  19 декември 2011 г. в 07:46 ч.
прочити: 347

Ще говоря със вятъра –

нека той те догони,

на ръце да те носи,

като камък отломен...

 

Ще говоря със него –

нека той те намери.

Не познал си съдбата,

но без нея – трепериш.

 

Ще измоля от вятъра

топъл дъжд през декември –

щом сърцето ти лед е,

а душата ти – рана...

 

Щом те срещна отново,

щом те зърна разплакан...

Ще се свия у тебе,

и от радост ще плача.

 

Ще говоря със вятъра -

нека той да ти каже -

как в света ми измамен

колко много си... важен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me