uFeel.me
Ще го накарам…
Автор: iam,  23 юни 2013 г. в 12:41 ч.
прочити: 704

 


Ще хвана Дявола и ще го разпъна,


на кръст в моята душа,


а после с любов ще го обгърна,


за да престане да тормози той света.


 


Ще го накарам да почувства,


че по-добре е да обича той.


Ще го накарам да забрави,


омразата и злото в живота свой.


 


Тогава пак свободна ще е светлината.


С добро и обич тя ще осветли света,


Тогава пак свободна ще е знам душата,


               с любов да среща всеки по света…

                                                             РМ 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me