uFeel.me
Ще дойда, когато си отиде лятото
Автор: lepart,  7 юли 2011 г. в 17:44 ч.
прочити: 246

При теб ще дойда, когато отиде си лятото,
тогава когато дните станат по-къси,
когато стопаните са прибрали посятото
и небето по-често се въси!

При теб ще дойда, когато дърветата
са облечени вече в позлата,
и плодове се прибират в мазетата,
а на юг се отправят ятата!

При теб ще дойда, когато сланите
сутрин покриват в бяло земята
и студеният вятър от север
като луд е подгонил листата!

При теб ще дойда, когато в камините
огън весело вечер танцува,
дим лениво пълзи през комините,
и есенен дъжд как ръми отвън тихо се чува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me