uFeel.me
Ще чакам Годо
Автор: erga_omnes01,  1 февруари 2011 г. в 11:14 ч.
прочити: 435
Замръзнало утро и вкиснати хора
в пълен с недоволство автобус,
ръмжи и псува ритуално шофьора -
живот и работа пълна гнус.
Бастуни и лакти в люта битка за място,
успелият е смазан с общ поглед сърдит,
за усмивчица лека е твърде тясно,
а и е трудно с фин ток в крака ти забит.
Замайват главата безброй аромати,
покрай нас профучава кола с кортеж,
в автобуса напира дружно е..ти,
любов всенаронда покрита със скреж.
Притиснати здраво ругаем безгласно
забравили вяра и Бог, и добро,
атобуса сменя кадрите бясно,
ще сляза от него и ще чакам Годо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me