uFeel.me
Ще бъда силна
Автор: tedddy,  29 юли 2008 г. в 22:29 ч.
прочити: 874
Утрото настана и болката във мен изчезна
останала там някъде - в тъмнината на нощта.
На лицето ми усмивката отново блесна
вярвайки, че ще е по-добър деня.

Ще забравя вчерашната болка,
сЪлзите си ще сдържа,
всеки знае тази поговорка
която помага ми да продължа -

копае ли някой гроб, сам във него пада
силно вярвам във това!
Утре някой друг ще страда,
някой - обвил ме днес в тъга.

Не мислете, че ще ме сломите
по-силна съм от вас!
Няма да успеете да ме победите
защото вярата ми ще победи вас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me