uFeel.me
Ще бъда друга
Автор: keitito,  28 октомври 2011 г. в 16:14 ч.
прочити: 260

Утре на разсъмване ще бъда друга-
по хубава и по-щастлива от сега.
Пътя ще поема по нова диря, за да не
срещна отново теб и твоята любов-лъжа.
За последно тази вечер за теб ще си припомня,
лентата за последно ще превъртя, след това
всичко ще захвърля в мрака,
споменът за теб с ръка ще залича.
Утре на разсъмване ще бъда друга,
навярно обич нова ме очаква, някъде сега,
но не измислина, нито пък фалшива, искаща
от мен единствено плътта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me