uFeel.me
Щастие
Автор: zi_Spider,  21 декември 2009 г. в 10:35 ч.
прочити: 331
Хапки топли чувства на закуска,
две усмивки и чаша светлина
и денят започва с светли чувства
в две очи, в сърдечна топлина.

Колко малко щастието струва –
две мечти на всеки килограм!
С пожелание не се купува
това, което да вземеш те е срам.

                                                               21.12.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me