uFeel.me
Щастие
Автор: Snowflower,  22 ноември 2009 г. в 16:31 ч.
прочити: 389
          
  
Сутрин детето във мен се събужда -
оглеждам се в очите на своите деца
и хуквам пак мечтите да гоня със надежда,
а вечер се завръщам със радост у дома.
                               
Посрещат ме детските думи звънливи -
разказват, раздават въпроси и смях.
Дъги във очите се сплитат щастливи,
разтварят се облаци в цветни слънца.
                                  
Минутка една, във която се спирам -
прегръщат ме с обич детски ръце.
И пак съм дете! И пак го откривам -
неземното щастие в мойто сърце!
                    
                           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me