uFeel.me
Щастие
Автор: veronika55,  24 март 2011 г. в 12:56 ч.
прочити: 172

Здравейте, хора!
Днес при мен е весело -
като за празник
душата ми е подредена-
във всички кътчета
усмивки, смях и песен
и няма болка,
някъде стаена.
О, чуйте, хора!
Днес съм тъй щастлива!
От моето щастие
ще  дам на всички
със пълни шепи-
радостта прелива.
Щастлива съм,
защото съм обичана!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me