uFeel.me
Щастие в повече
Автор: marlene,  9 април 2011 г. в 15:33 ч.
прочити: 208

Токова съм близо до дъха ти,

до невъзможност близо,

до писъци от тишина

и толкова си мой,

че всеки миг безплътен

те губя и те преоткривам -

на ръба на нежността,

където бавно се разпадам

на стонове възхита,

на тичинки вълшебство,

на струни от сълзи...

дъхът ти толкова е близо,

като длани две в молитва...

До днес не знаех,

че от щастие понякога боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me