uFeel.me
ЩРИХИ
Автор: cks,  11 декември 2008 г. в 10:55 ч.
прочити: 514

Вечер на запад. Тъмносиньо небе.

Камък в душата и оловно сърце.

Остатък от стъпки. Пенливи вълни.

Потреперващо тяло, спазми, насълзени очи.

Сляп хоризонт. Океанът мълчи.

Буца в/ъв/ гърлото, изкривени мечти.

Водорасли потъпкани. Изпочупени миди.

Живот отминаващ, следи от спомени живи.

Мирис на лято. Усет за зима.

Измамни надежди, недоизмислена книга.

Болка от ляво, нелекувана рана.

Залез на слънце. Изгрев тук никога няма.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me