uFeel.me
ЩЕ ТЕ ЗАПОМНЯ ТАКАВА...
Автор: maria_ha,  10 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1347
Приличаш на пролет кокиченобяла,
усмихната, ведра в най-сивия ден...
Ще те запомня такава - искра от жарава!
В най-тъжната есен ти си слънчев рефрен!
Ще запомня очите ти - нежни светулки,
като лятното слънце в грейнала ръж!
Като дивна природна стихия заливаш,
омагьосваш и галиш..., като пролетен дъжд!
Като песен се рееш из синевата,
като стих се разплискваш по белия лист,
като магия се носиш... И чудесата
не са седем на брой..., грешно броиш!
Ще те запомня такава! Пеперудено крехка,
със оттенък от цветната чудна дъга!
В най-горещото лято си оазисно свежа,
в най-студената зима си огнище в нощта!
От сърце ти желая да останеш такава,
и в ръцете да стискаш всички свои мечти!
Най-красивата пролет кокиченобяла...
Най-нежната зима...,
все така остани!
ЗА ДИДИ, ЕДНО МОМИЧЕ, КОЕТО В НАЙ-ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ НАМИРА КРАСОТАТА НА ДЕНЯ И СМИСЪЛА ДА СЕ УСМИХВАМЕ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТАКА ЗАБРАВЕНИТЕ ОТ ВСИЧКИ "МАЛКИ НЕЩА"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me