uFeel.me
ЩЕ ТЪРСЯ ВЕРНИЯ СИ ПЪТ
Автор: miri,  29 април 2011 г. в 22:14 ч.
прочити: 427
Трябва да стигна върха!
Ще падам, ще ставам,
ще хапя, ще вия!
Все нагоре - към върха!

След мене камъни ще падат,
ще съхне есенна трева.
Сто пъти звездите ще изгряват,
сто пъти ще плача от самота!

Но ще стигна!
Върха ще стигна със сълзи и кръв,
а раните, засъхнали по мене
не ще да бъдат на хиени стръв.

Ще стигна!
Върхът и светлината
отново ще ме съживят.
Застанала между небето и земята
ще търся верния си път!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me