uFeel.me
ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ ЛИ В ДРУГ ЖИВОТ
Автор: aza_9,  4 ноември 2010 г. в 18:51 ч.
прочити: 463


ЗАТВОРЕНА  ВРАТАТА ТИ  ОСТАНА
ВРАТА, БЕЗ ПРАВО НА ЖИВОТ...


НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА Я ОТВОРИ
С  УСМИВКА ТОПЛА В МОЯ ДЕН
ТАЗИ МИСЪЛ СЕГА МЕ ТРОВИ
 ОСИРОТЯ  ДЕТЕТО  В  МЕН

И НОСЯ КРЪСТА СИ ОБРЕЧЕНА   
НЕЩАСТИЕ  ПРИ МЕН ДОЙДЕ
ЗА ТЕБЕ  АЗ  БЯХ  НАРЕЧЕНА                  
В ТОЗИ ЖИВОТ, ПОД ТОВА НЕБЕ 

САМО НАСЪН ТЕ ВИЖДАМ ОТНОВО
НОЩЕМ УСМИХНАТ ГОВОРИШ МИ ТИ    
ЗЕМЯТА ИСКАМ С РЪЦЕ ДА ИЗРОВЯ   
ДА ТЕ ИМА, СЪРЦЕТО ТИ ДА ТУПТИ...


ЗАТВОРЕНА  ВРАТАТА ТИ  ОСТАНА...
ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ ЛИ В ДРУГИЯ  ЖИВОТ ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me