uFeel.me
ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯ
Автор: hair,  28 февруари 2012 г. в 04:26 ч.
прочити: 298

Ще се изправя пак след твоите плесници,

с които ме събори във калта, Съдба.

Ще се изправя като човешка феникс-птица,

ще се изправя, нека първо малко помълча.

 

Ще се изправя и ще звънна като тънка жица

отново горда, смела, светла и сама,

ще се изправя, без да ми дадеш десница,

ще се изправя, чакай малко, не сега.

 

Ще се изправя, вярвай ми, ще се изправя,

ще го направя без да викам, без тъга и нито стон

ще те догоня, ще прегърна и забравя

ще има втори рунд и втори гонг.

 

Ще се изправя, моля те, сега не ме насилвай,

не е посилно, пари, още много ме боли,

не, не очаквам никак да ме милваш,

безсънна чакам, утре първите петли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me