uFeel.me
ЩАСТИЕ
Автор: nevidimata,  8 април 2011 г. в 22:36 ч.
прочити: 343

От всички звезди - най-ярката, 

от всички мечти - най-жадуваната, 

от всички слънца - най-светлото! 

Тъй-близко и тъй - недостижимо, 

тъй - кратко и тъй - неповторимо

е щастието за човека! 

За тебе бленувам! 

За тебе тъгувам! 

За тебе воювам! 

За тебе творя! 

Блестете, мои ярки звезди! 

Летете, мои крилати мечти! 

Към светлото царство на щастието! 

Тичайте, мои бързоходни обувки! 

Не спирайте своя бяг към бленувания слънчев връх! 

Бушувайте, бури! Блестете, мълнии! 

За търсачи на щастие - няма прегради! 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me