uFeel.me
ШЕПА СПОМЕНИ
Автор: mega_char,  9 юли 2010 г. в 15:01 ч.
прочити: 425
Спокойна вечер...
Само огъня в камината гори.
Паля си цигара...
Виното започва да горчи.

Събирам спомените в длани,
препрочитам страниците пожълтели.
Бях скрила тези рани
и мечтите овехтели.

Минаха години от тогава.
Косите побеляха...
Нищичко не ми остана,
а очите потъмняха.

Виждах пощальона от далече.
Започвах да губя надеждата си вече...
Сърцето тихичко започваше да стене,
знаех, че не ще се върнеш пак при мене...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me