uFeel.me
СЕЗОНИ
Автор: vyara,  14 април 2013 г. в 19:31 ч.
прочити: 303

Птистига есен. Дъжд навънка плаче.                                           Провеси нос плашилото в бостана.                                                     Единствено останаха да грачат                                                              онези птици... Друго не стана...                                                     Небето сякаш почерня от злоба,                                                        изля яда си в облак буреносен,                                                   след туй съблече мократа си роба                                                       и си отиде-гладно, голо, босо...                                                     И как това прилича на живота -                                                 суетността и трайна и нетрайна                                                            не сваля на умората хомота                                                            и тъмните си неприкрити тайни.                                                 Проклинам всяка есен, не отричам.                                                      Но пак надежда малка се прокрадва                                       - дори сезон, когото не обичам                                                   е в състояние да ме зарадва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me