uFeel.me
СЕМЕЙНА ХРОНИКА
Автор: e_mima,  28 май 2013 г. в 08:23 ч.
прочити: 465
Секундата – открадната целувка.
Минутата – вълшебен миг на две тела.
Часът – взаимно обяснение. 
Денят – приятел на нощта.
Месеците – времето тече.
Годината – излиза първото дете.
И тук-таме със малки изключения
децата стават две, а често три.
Роят се грижи и съмнения,
набъбват часове, минутите редеят
и само в най-добрите случаи
секундата не влиза в мавзолея. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me