uFeel.me
СЕГАШНО БЕЗВЪЗВРАТНО
Автор: toti55,  18 септември 2012 г. в 09:43 ч.
прочити: 488

Училище, дърво,
под него - пейка стара.
Олющена от неразбиране,
срича мигове-инициали
и хлипа тишина.
Очите й изтекоха от взиране
очаквайки деца...


.       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me