uFeel.me
СЕГА
Автор: blueberry,  11 април 2011 г. в 17:23 ч.
прочити: 239
Поетът е  известен със това,

че пускат го през задната врата

на божията къща да наднича.

 

И ако през изминалите сто лета

на виното и любовта той бе слуга,

все повече на Господаря днес прилича.

 

Светът събужда се. Светът проглежда.

А аз се питам има ли надежда?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me