uFeel.me
СЪВЕТ
Автор: saveladi,  22 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 479


Не вземайте насила от бедняка.
И в нямането - сам ще ви даде.
Изгубите ли пътя си във мрака,
в дома си беден ще ви отведе,
ще ви нахрани, е, с каквото има,
ще ви стъкми и огън, и легло
и без да назовава род и име
и да оплаква своето тегло
на утрото с добро ще ви изпрати
и хляб ще ви приготви за из път.
На бедните в сърцето е богатството -
то по-голямо е, когато го делят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me