uFeel.me
СЪЩАТА
Автор: blaskov,  16 февруари 2012 г. в 16:46 ч.
прочити: 275
Аз тръгвам - след това се спирам.
Аз падам - после ставам пак.
И губя те, и те намирам
сред тишина, копнежи, мрак.


А ти си нова и далечна,
и същата, и пак добра...
Защото ти оставаш вечно,
на мен единствено жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me