uFeel.me
СЪЩАТА
Автор: geriii,  18 ноември 2011 г. в 11:25 ч.
прочити: 353
Не всичко е за теб, приятелю, не всичко е за теб,
има и на него остана и за мен.
Същата съм, приятелю, не ме промени света злобен,
и той не успя, най-малко ти.
Не се промених, приятелю, все още съм наивно дете,
усмихвам се дори и да плача.
Не се промених, приятелю, все още вярвам в доброто,
не се поддавам на злоба и завист.
Същата съм, приятелю, все още вярвам в любовта,
обичам да обичам.
Същата съм, приятелю, все още съм оптимист
и гледам напред.
Същата съм, приятелю, все още се уча от моите грешки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me