uFeel.me
СЪРЦЕТО НА КАНИБАЛА
Автор: Antonina,  24 януари 2013 г. в 19:49 ч.
прочити: 434

 




/За теб, Приятелю мой, Канибале!/




Той  не е като всички мъже. Този мъж побъркващо е различен.

Чудя се още. Бог ли го е създал? Или пък ядосан дух демоничен.

Крилат дракон! Нрав - по канибалски зъбат! Стряскаш. Мистичен

Неукротима ярост. Сила и страст. Побрал е в него Гнева си епичен.


Буен, груб, неизискан. Като сърдит глиган е. Имиджа- неприличен,

Образец на мъжкар. Лошо момче. Такъв за жените е по- магнетичен.

Страховит мъжки екземпляр! Нищо, че не на всеки е симпатичен....

На звяр митичен маската крие- образ на Човек. Уникат Автентичен. 


Суров. Необуздан. Меко казано странен. Изглежда брутален.

Не от всички обичан е. Повече неразбран. И често скандален.

На вид истински хулиган. Дон Жуан е - Любовника легендарен.

Дон Кихот -според мен. Благороден Рицар. Дух Светъл- кристален.


Хаплив и чепат характер. Но! Брилянтен ум. Талант гениален.

Дар поетичен. Изящен стих! В чувства и жар- емоционален.

Този мъж е различен. Необикновен, странен. И да, нетипичен.

Скрит под маска на вампир- канибал. Едно Сърце - Огън сакрален.

..............................................................

Ще кажа какво мисля за него- намирам го интригуващ, оригинален.


Много мразен, малко обичан. За умни жени, безспорно е идеален. 

От \"сестрите им\" често неразбран. Хулен жестоко, дори проклинан!

От Съдбата /и Тя, може би, не разбра!/- неопростЕн. И даже окраден. 


Погребал в тайник, дълбоко в Душата- милост, нежност. Сякаш себичен.

Враждебен. Потаен. Но странно неустоим! Необясним чар! Фантастичен.

От Истинската Любов недолюбен! Познал е фалша, измамата и лъжата!

Може би чудноват е. Различен. Но чуйте сега, всички вие! Ето я Новината!


ТОЙ  ВСЪЩНОСТ ИМА ОГРОМНО СЪРЦЕ!

И ТОЗИ МЪЖ ЗНАЕ КАК ДА ОБИЧА!






Antonina













 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me