uFeel.me
СЪРЦЕТО - ХРАМ НА ЛЮБОВТА
Автор: aza_9,  21 април 2013 г. в 17:33 ч.
прочити: 250
                 
                 

                             Обичам те, Живот,

               обичам те без повод,
без причина,

                    обичам те такъв, какъвто си.      


     Божественото  чудо  от теб, във мен премина- 
       
          Любовта ме срещна, за теб ме преоткри. 
 
              Обичам те  безкрайно, безусловно,

          но моля те, обичай ме и ти каквато съм.

              Докоснал ме  
дълбоко и  съдбовно,

           отключвай ме, 
Живот - прекрасен сън,

     за да запея за случване песента си любовна-         


                     \"Обичай сърце - до полуда, 
                       обичай,  обичай с  душа,
                       животът е сбъднато чудо,
                           а сърцето човешко - 
                             храм на Любовта.\" 

                                        aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me