uFeel.me
СЪРЦЕ В ЕГО
Автор: tinarosivoice,  21 юли 2009 г. в 00:04 ч.
прочити: 289
Мъничко съмнение
се изкатери по мен
до ухото ми съвсем
строго прошепна: "Не!
Не за теб е роден!
Не рисувай себе си в него!
Той е така заблуден
с празно сърце в его
на любов в ръце
не познало плен!..
Недей да се лъжеш! Не!"
И аз  чух това добре.
С въздишка се усмихнах
гръдта ме заболя,
отворено притихнах
и дъжд заромоля!..


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me