uFeel.me
САНТЯГО БЕРНАБЕЛО
Автор: viktoria,  4 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 311
С-ега един отбор обича всеки
А- причина за това е
Н-еговия дух непобедим
Т-им от звезди любими
Я-сно го прославят
Г-ероят го наричат
О-т обич му се вричат
Б-яло знамето се вее
Е-дна е песента която се пее
Р-ЕАЛ МАДРИД
Н-овата звезда
А-сега е първи във света
Б-орят се във всеки мач
Е-динствено за победата
Л-юбима на всеки фен
О-бичта е една
РЕАЛ МАДРИД
се казва тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me